Seve Ballesteros par

Onko sellaista nimikettä kuin ”Seve Par”? Olen kuullut sen monta vuotta sitten ja ymmärtänyt että se tarkoittaa seuraavaa: Kaikki muut lyönnit, paitsi avauslyönti, ovat esteistä. Seve teki monta uskomatonta paaria ja pelastusta. Ehkä paras on vuodelta 1983 Ryder cupissa, mistä valitettavasti ei löydy videota. Seve löi par viisi väylällä kolmannen lyönnin puukolmosella bunkkerista noin 220 metriä, teki paarin ja saavutti sillä tasapelin. Katsokaa tämä video missä Caddie kertoo asiasta.

Pelasin parisen viikkoa sitten Nordcenterin Benz kentällä. Väylällä 10 (entinen 3) draivi oli pahasti oikealla raffissa ruohotupon takana. Lähestyminen epäonnistui ja otti kovan hook ruuvin. Löysin pallon hakekasan päältä metsässä. Siitä kylkkäri yli greenin raffiin. Pallo oli n. 15 metriä lipusta josta greeniä oli vain 3 metriä. Chippasin reippaasti läpi paksun raffiruohon yhdellä pompulla kuppiin. Paari oli minun golfura paras ja uskon sen oleva Seve par.

Kauniisti pallo asettui kuppiin metsäreissun jälkeen.

 

Ehkä joku tietää, onko sellaista kuin Seve par?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s